Prezentatorul TV, Dani Oțil, deține un restaurant în București, în zona Cartierului Francez. Iată câți lei costă un burger cu somon în restaurantul vedetei de la Antena 1.
Dani Oțil deține un restaurant în Capitală. Încă din anul 2016, matinalul de la Antena 1 a pus bazele unui local unde mii de persoane i-au călcat pragul. Localul, care se află în zona Cartierului Francez din București, atrage numeroși clienți, căci are un meniu diversificat.
Prețurile, însă, nu sunt chiar atât de ”rezonabile”. De exemplu, un burger cu somon, guacamole, roșii uscate și cartofi canarioți costă… 55 de lei. Pentru un prânz sau o cină, pofticioșii trebuie să aibă buzunarele pline. Mai ales dacă vor să-și încânte papilele gustative și cu… un desert. (NU RATA ȘI: NICUȘOR DAN, ”BLATUL” LUI DANI OȚIL? ȘMECHER, NU GLUMĂ! PERFORMANȚĂ UNICĂ: ȘI-A FĂCUT CAFENEA ÎN PLIN HERĂSTRĂU!)
Dani Oțil se înțelege foarte bine cu soacra lui. Mama Gabrielei Prisăcariu îi ajută pe cei doi cu bebelușul, dar se implică și în afacerile familiei. Prezentatorul TV a dezvăluit, în direct, că deja colaborează cu soacra lui.
Dani Oțil și soacra lui fac o echipă bună, iar prezentatorul TV a dezvăluit că implicarea mamei Gabrielei în afaceri vine și cu anumite ”beneficii” în sânul familiei lor: ”Eu am angajat-o pe soacră-mea, e aproape șefa mea. E bine, e bine că-i mai trag din salariu”, a spus Dani Oțil. (VEZI ȘI: DANI OȚIL, MOMENTE DE PANICĂ ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN CAPITALĂ. CE A PĂȚIT PREZENTATORUL TV CÂND A AJUNS LA RAFT)